Ongewenste insecten in de tuin?

 

Bladluizen, witte vlieg, spint, rupsen en ga zo maar door. Het zijn allemaal ongewenste gasten in de tuin. De laatste weken is het warm weer geweest met af en toe een fikse regenbui. Warm en vochtig weer is het ideale klimaat voor de ongewenste gasten in de tuin. Schadelijke insecten nestelen zich maar al te graag in de tuin. Schade kan zich voordoen in vraatschade, het overbrengen van virussen, zwakke planten of een achterblijvende groei. De vraag is: wat is de oplossing?

Voorkomen is beter dan genezen

Eén van de beste methoden om schade door insecten tegen te gaan is voorkomen dat schade optreedt, voorkomen is immers beter dan genezen! Voorkomen kan met Pireco Bladinsecten. Pireco Bladinsecten bestaat volledig uit natuurlijke kruidenextracten. Het product ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de plant, daarbij voedt en versterkt het de plant. Een vitale plant is van nature beter in staat schade door gevaarlijke insecten te voorkomen! Mede door de sterke geur van Pireco Bladinsecten veranderd de smaak van de plant en zullen insecten niet meer van de plant eten.

✔ 100% natuurlijk        ✔ Veilig voor mens, dier en nuttige insecten      ✔ Toepasbaar in de biologische tuin


Onze filosofie

Wij onderscheiden ons met een heldere en vooruitstrevende filosofie, samengevat in 3 hoofdpunten:

Missie

Ondersteunen en optimaliseren van het eigen verdedigingsmechanisme van de plant door middel van plantextracten.

Waarom?

Een plant in balans heeft de capaciteit om schade door ziekten, schimmels en plagen te voorkomen of te verminderen. De plant heeft namelijk planteigen stoffen en systemen, vergelijkbaar met het immuunsysteem van de mens! Met onze extracten optimaliseren we het verdedigingsmechanisme van de plant en brengen we hem op die manier in balans. Dit is de natuurlijke manier!

Hoe? 

Een plant in de natuur maakt zelf allerlei stoffen aan om zich tegen ziekten en plagen te verdedigen. Gecultiveerde planten bezitten dit vermogen veel minder. Door gebruik te maken van extracten van natuurlijke kruiden en deze aan de plant en zijn bodem toe te dienen, krijgt de plant de beschikking over de stoffen die hem helpen in zijn verdediging. Hierbij laten wij ons inspireren door de eeuwenoude natuurlijke systemen.


Behandeling | Pireco Bladinsecten

    Pireco Bladinsecten is verkrijgbaar in vloeibare vorm of verwerkt in handige capsules.

Een preventieve behandeling is aan te raden, maar ook bij al aanwezige plagen kan Pireco Bladinsecten toegepast worden. U kunt Pireco Bladinsecten toepassen met een plantenspuit, daarmee maakt u de plant druipnat. Na 3 à 4 weken herhaalt u de behandeling afhankelijk van de plaagdruk. De capsules kunnen bij het wortelgestel geplaatst worden, Pireco Bladinsecten komt dan via wortelopname in de sapstroom van de plant. Klik hier voor meer informatie over Pireco Bladinsecten.

Ook verkrijgbaar onder private label bij alle Welkoop winkels!

          												

Ecologisch tuinieren

Goedgekeurd voor de biologische teelt
Veilig voor mens, dier en bijen