• Pireco voorkomt - Pireco herstelt
  • 100% natuurlijk
  • Veilig voor mens, dier en bijen
4 augustus 2022

Het nut van slakken

Wat is het nut van slakken? ? Slakken worden vaak geassocieerd met kaal gevreten planten. En dat is zeker terecht. Ze knabbelen vooral aan de blaadjes van planten. Maar, slakken zijn ook goed voor je tuin! Ze eten namelijk ook schimmels en aas. Pireco Slakkenpreventie is 100% natuurlijk. De slakken zoeken een andere voedselbron.
25 april 2022

Zo kweek je gezonde planten in je moestuin

Groenten en fruit kweken in je eigen moestuin, dat is puur genieten. Hoe zorg je er nu voor dat planten gezond opgroeien en een flinke opbrengst geven? Een natuurlijke hulpbron die de balans in je moestuin herstelt en bewaart is daarbij vaak welkom. Zoals Pireco met 23 verschillende kruiden die je planten versterken.
16 maart 2022

Houd buxus groen en vogels en bijen gezond

Buxus is terug van weggeweest. Kwekers durven het weer aan om buxus te planten en hij is weer volop verkrijgbaar bij tuincentra. Dat is mede te danken aan Pireco Buxus Vitaal dat 100% natuurlijk is en buxus groen en gezond houdt. Ook de vogels en bijen in je tuin blijven gezond.
1 maart 2022

Breng je tuin in een natuurlijke balans!

De biodiversiteit in de natuur zorgt voor een natuurlijke balans. Dat wil je ook in je sier- en moestuin. Bij Pireco zijn we ervan overtuigd dat samenwerking met de natuur uiteindelijk leidt tot betere resultaten in de siertuin en de moestuin.
26 oktober 2021

Schade aan de eik door de wintervlinder

De rups van de wintervlinder zorgt voor schade aan de bladeren van de eik.
24 augustus 2021

Voorkom aantasting van trips in je moestuin

Voorkom aantasting van trips in je moestuin. Pireco Bladinsecten zorgt ervoor dat de smaak van de plant verandert, waardoor trips niet meer van je planten eten.
12 augustus 2021

Kale plekken in je gazon door overlast van emelten?

Emelten zuigen de sappen uit de grasplant, waardoor deze bruin wordt of afsterft. Pireco Grasinsecten zorgt ervoor dat het gras en de grassappen van smaak veranderen. Emelten verdwijnen zo.
4 augustus 2021

Voorkom echte meeldauw in je wortelen

Echte meeldauw in je wortelen is een veelvoorkomend probleem rond juli en augustus. Pireco Bladziekten voorkomt schade aan je wortelen.
23 juni 2021

De sallandkever: funest voor je gazon en je haag

De sallandkever zorgt voor schade aan je gazon en je haag en kan een echte plaag worden. Pireco Grasinsecten en Bodeminsecten helpt.