• Pireco voorkomt - Pireco herstelt
  • 100% natuurlijk
  • Veilig voor mens, dier en bijen

Voorkom aantasting van trips in je moestuin

Trips in je moestuin? Trips zijn zuigende insecten en voeden zich met plantensappen. Volwassen trips zijn zeer mobiel, veroorzaken zuigschade aan het blad en geven misvormde vruchten. Ze zitten veel op akkerland, maar ook in je moestuin. Daar hebben ze het voornamelijk voorzien op kool en uien.

Meeste aantasting van en schade door trips in augustus, september en oktober

De regenachtige omstandigheden van de afgelopen weken zorgen ervoor dat trips nu weinig of geen overlast geven. Dit kan echter snel veranderen als het een periode droog en warm blijft. De meeste schade ontstaat dan ook vaak in de maanden augustus, september en oktober. Temperatuur en vocht nemen toe waardoor de omstandigheden voor de ontwikkeling van trips optimaal zijn. In totaal leggen trips ongeveer 70-100 eitjes in hun leven. De trips hebben een zeer korte ontwikkelingsduur, afhankelijk van het weer tot ongeveer 3 weken. Als ze eenmaal aanwezig zijn, zijn ze moeilijk uit je moestuin te krijgen. Preventief actie ondernemen is dus van groot belang.

Hoe voorkom je schade door trips in je moestuin?

Voorkomen is beter dan genezen! Eén van de beste methoden om schade door deze insecten tegen te gaan is voorkomen dat schade optreedt. Dat kan met Pireco Bladinsecten. Pireco Bladinsecten bestaat volledig uit natuurlijke kruidenextracten. Het product ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de plant en daarbij voedt en versterkt het de plant. Een vitale plant is van nature beter in staat schade door gevaarlijke insecten te voorkomen! Mede door de sterke geur van Pireco Bladinsecten verandert de smaak van de plant en zullen trips niet meer van je planten eten.

Pireco Bladinsecten: voor een gezonde moestuin zonder trips!

Veilige kruidenconcentraten

Pireco bestaat uit een specifiek werkend, natuurlijk kruidenmengsel en is veilig voor mens, dier en milieu. Het middel wordt opgenomen door de wortels of de bladeren van de plant en versterkt het afweersysteem. Goedgekeurd voor de biologische tuin.