Bladluizen? Voorkom schade!

 ✓ 100% veilig en plantaardig   ✓  Geschikt voor de biologische teelt  ✓  Ondersteunt de vitaliteit van de plant 

Bladluizen kunnen zich voordoen in allerlei verschillende kleuren en vormen. Bladluizen zijn geel, groen, zwart, grijs of roze. Bladluizen veroorzaken schade door het sap van bladeren, jonge scheuten en bloemen van verschillende soorten planten op te zuigen. Hierdoor blijft de plant in de groei achter en kan bladvervorming ontstaan. Daarnaast scheiden luizen honingsdauw af en kunnen ze virussen verspreiden. Honingdauw is een plakkerige laag op de planten waar later roetdauw in kan ontwikkelen.

Fruitbomen en rozen zijn planten waar luizen graag in nestelen, maar ook op andere planten komen luizen voor, zowel in de tuin als binnenshuis. Nu de zomerse temperaturen weer terug zijn is de kans groot dat de luizen zich gaan nestelen in uw planten. De kleine beestjes kunnen zich razendsnel verspreiden! Dus opletten geblazen!


Voorkom bladluizen met Pireco Bladinsecten

Eén van de beste methoden om bladluizen tegen te gaan is voorkomen dat de bladluizen op uw plant zal komen. Voorkomen is immers beter dan genezen! Pireco Bladinsecten bestaat volledig uit natuurlijke kruidenextracten. Het product ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen, werkt verzorgend, voedend en plantversterkend bij invloeden van buitenaf, in de bodem en bij de wortels. Bladluizen zijn zeer gevoelig voor sterke geuren. Mede door de sterke geur van Pireco Bladinsecten wordt de plant onaantrekkelijk voor luizen en zullen ze de plant met rust laten. Daarnaast ondersteunt het product de vitaliteit van de planten. Een vitale plant is beter in staat schade door luizen te voorkomen.


Behandeling

U kunt Pireco Bladinsecten toepassen met een plantenspuit, daarmee maakt u de plant druipnat. Na 3 à 4 weken herhaalt u de behandeling afhankelijk van de plaagdruk. Klik hier voor meer informatie over Pireco Bladinsecten.

       

Ecologisch tuinieren

Goedgekeurd voor de biologische teelt
Veilig voor mens, dier en bijen