PIRECO BLADINSECTEN

 

Pireco Bladinsecten bestaat uit specifiek werkende kruidenextracten en heeft een preventieve werking in het afweren van bladinsecten. Het product ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen, werkt verzorgend, voedend en plantversterkend bij invloeden van buitenaf, in de bodem en bij de wortels. Pireco Bladinsecten is van natuurlijke en plantaardige oorsprong en is veilig voor mens, dier en milieu. Goedgekeurd voor de biologische tuin.


Werking

Pireco Bladinsecten heeft een indirecte, preventieve werking in het afweren van de aanwezigheid van natuurlijke agressors zoals o.a. bladluizen, schildluis, wortelluis, wolluis, wollige dopluis, witte vlieg, rupsen, taxuskever,  leliehaantje, galmug, spint, tripsen, preimot, zwarte bonenluis, aardbeibloesemkever en bladvlo. Pireco Bladinsecten wordt opgenomen door de het blad van de plant, struik of boom. Met het verhogen van haar weerbaarheid zal door deze opname de plant als het ware een eigen afweersysteem ontwikkelen. Zuigende of vretende bladinsecten verdwijnen, omdat ze het voedsel niet lekker vinden. Andere insecten zullen er geen last van hebben. Op deze wijze zal de overlast en schade vanzelf verdwijnen.

Toepassing

Pireco Bladinsecten kan toegepast worden in de siertuin, moestuin en op terras of balkon door middel van spuiten (zie toediening). Eetbare gewassen kunnen gewoon geconsumeerd worden.

Toedieningswijze 

Preventief toedienen vanaf het moment dat de plant, struik of boom begint uit te lopen. Vooral wanneer er in het verleden veel overlast en schade is geweest. Ook wanneer er al schadelijke insecten en aantastingen zichtbaar zijn kan Pireco Bladinsecten worden toegepast. Pireco Bladinsecten heeft een werkingsduur van vier weken waarna een vervolgbehandeling noodzakelijk is om eventueel nog aanwezige insecten te weren.


Pireco Bladinsecten is verkrijkbaar in:

Blisterverpakking: Capsules 12 stuks
Blisterverpakking: Capsules 24 stuks
RTU: Flacon 0,75 liter
Vloeibaar: Flacon 0,5 liter 

Ook verkrijgbaar onder private label bij alle Welkoop winkels!

Ga terug naar producten Zoek een dealer

Ecologisch tuinieren

Goedgekeurd voor de biologische teelt
Veilig voor mens, dier en bijen