• Pireco voorkomt - Pireco herstelt
  • 100% natuurlijk
  • Veilig voor mens, dier en bijen

Witte vlieg en trips in de tuin?

Bladluizen, witte vlieg, trips, spint, rupsen en ga zo maar door. Het zijn allemaal ongewenste gasten in de tuin. De lente komt nu echt in zicht wat voor warm en vochtig weer kan zorgen. Dit is het ideale klimaat voor de ongewenste gasten in de tuin. Schadelijke insecten nestelen zich maar al te graag in de tuin.

Witte vlieg en trips zijn zuigende insecten. Witte vlieg is officieel geen vlieg, maar wel nauw verwant aan blad- en wolluizen. Ze voeden zich met plantensappen aan de onderkant van de bladeren. Witte vlieg scheidt het teveel aan suikers dat ze hebben opgenomen uit in de vorm van honingdauw. Hierop ontstaat roetdauwschimmel op de planten. Trips voedt zich eveneens met plantensappen. Volwassen tripsen zijn zeer mobiel, veroorzaken zuigschade aan het blad en geven misvormde vruchten.

Hoe schade door witte vlieg en/of trips voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen! Eén van de beste methoden om schade door insecten tegen te gaan is voorkomen dat schade optreedt. Dat kan met Pireco Bladinsecten. Pireco Bladinsecten bestaat volledig uit natuurlijke kruidenextracten. Het product ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de plant en daarbij voedt en versterkt het de plant. Een vitale plant is van nature beter in staat schade door gevaarlijke insecten te voorkomen! Mede door de sterke geur van Pireco Bladinsecten verandert de smaak van de plant en zullen insecten niet meer van de plant eten.

Behandeling met Pireco Bladinsecten

Een preventieve behandeling is aan te raden, maar ook bij al aanwezige plagen kan Pireco Bladinsecten toegepast worden. Je kunt Pireco Bladinsecten toepassen met een plantenspuit, daarmee maak je de plant druipnat. Na 3 à 4 weken herhaal je de behandeling afhankelijk van de grootte van de plaag. De capsules van Pireco Bladinsecten kunnen bij de wortels geplaatst worden. Pireco Bladinsecten komt dan via wortelopname in de sapstroom van de plant.

Klik hier voor meer informatie over Pireco Bladinsecten.