• Pireco voorkomt - Pireco herstelt
  • 100% natuurlijk
  • Veilig voor mens, dier en bijen

Proef met Pireco Plantstart

Bij het aanplanten van nieuwe of jonge planten is het zeer wenselijk dat deze goed aanslaan. Daarom is het belangrijk dat planten een goede start krijgen als deze worden aangeplant. Een plant heeft een goed wortelstelsel nodig om voldoende vocht en voeding op te nemen. Pireco Plantstart ondersteunt daarbij. Pireco Plantstart draagt bij aan een goede start van de plant en ondersteunt de ontwikkeling van het wortelstelsel. Dit zorgt voor sterkere en gezondere planten die beter groeien, mooier en frisser blad krijgen en rijker bloeien.

 

Goede resultaten proef Pireco Plantstart

Om de goede werking van Pireco Plantstart aan te tonen, hebben we een aantal proeven met dit product uitgevoerd. Eén van deze proeven is de volgende:

In maart 2021 hebben wij planten opgepot en behandeld met Pireco Plantstart. Na drie weken hebben wij deze planten hier opnieuw mee behandeld. Weer drie weken later hebben wij ze opnieuw behandeld met Pireco Plantstart.

Resultaat: een uitgebreid wortelstelsel

Het resultaat spreekt voor zich op de afbeeldingen. De plant links heeft geen Pireco Plantstart toegediend gekregen. De plant rechts, met veel wortels, is de behandelde plant. Daaraan is duidelijk te zien dat het wortelstelsel veel beter ontwikkeld is.

 

Goede plantstart met een goed wortelstelsel

Door Pireco Plantstart te gebruiken zal de plant dus sneller aanslaan en vitaler worden, waardoor deze beter bestand is tegen ziekten en plagen. Daarnaast zal in het geval van moestuinplanten de plant een betere opbrengst hebben, waardoor je nog meer kunt genieten van je eigen gekweekte groenten en fruit.

 

Veilige kruidenconcentraten

Pireco Plantstart bestaat uit een specifiek werkend, natuurlijk kruidenmengsel en is veilig voor mens, dier en milieu. Het middel wordt opgenomen door de wortels van de plant en versterkt het afweersysteem. Goedgekeurd voor de biologische tuin.